Vegetax Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Dla mnie to bardziej problem niż skarga, dlatego umieszczam tutaj. GMowie tego serwera nie wykazują zbytnio aktywności. Proponowałbym zmianę obsady, ponieważ za dnia gdzie jest najwięcej graczy nie widać ich w ogóle, za to wejdą o 23 i piszą o robieniu eventu, no dramat jak dla mnie. Nie widzę też by na forum spędzali swój czas, a to chyba także powinno należeć do ich obowiązku... Tutaj dowód informacji o evencie sprzed kilku minut. Jak GM mi odpisuje, że ma czas tylko po 23 to po co w ogóle pcha się na takie stanowisko? Uważam, że osoba pilnująca porządku na serwerze powinna mieć tego czasu zdecydowanie więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOwl Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Wczoraj w nocy było lepiej. Jakiś GM napisał, że event o 3 w nocy. Przyszła ta godzina i co? Ani eventu, ani GMa to było w sumie zabawne, ale jednak eventy lepiej robić w dzień, gdy jest więcej ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegetax Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 To właśnie świadczy o tym jak interesują się serwerem za który są w jakiś sposób odpowiedzialni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Vegeta kazdy spedza w grze tyle czasu ile go ma, kazdy ma rowniez zycie prywatne i ograniczony czas doslownie na wszystko, wiec nie czepiaj sie kto kiedy jest w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nie Tobie mi się tłumaczyć o której jestem w grze. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegetax Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 16 godzin temu, Regis napisał: Vegeta kazdy spedza w grze tyle czasu ile go ma, kazdy ma rowniez zycie prywatne i ograniczony czas doslownie na wszystko, wiec nie czepiaj sie kto kiedy jest w grze. Skoro naprawdę macie mało czasu to chociaż o sensownych godzinach czyt. popołudniowych róbcie eventy jeśli już je planujecie, a nie w środku nocy albo przed północą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Vegetax napisał: Skoro naprawdę macie mało czasu to chociaż o sensownych godzinach czyt. popołudniowych róbcie eventy jeśli już je planujecie, a nie w środku nocy albo przed północą. Event w nocy tez nie jest glupi, ale moze jakis quiz czy cos z pewnoscia nie drop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOwl Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 10 minut temu, Glory napisał: Event w nocy tez nie jest glupi, ale moze jakis quiz czy cos z pewnoscia nie drop Na tym serwerze nie widziałem eventów innych niż drop. Może ze 2 razy jakis Hide and Seek i raz był wyścig pamiętam, z którym jak zwykle był płacz, że ktoś oszukiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 8 minut temu, TheOwl napisał: Na tym serwerze nie widziałem eventów innych niż drop. Może ze 2 razy jakis Hide and Seek i raz był wyścig pamiętam, z którym jak zwykle był płacz, że ktoś oszukiwał Na wyscigu to standard raczej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Temat zamykam, tak jak pisalem nikt nie pracuje tutaj z GMow na godziny, odbylem z nimi rozmowe, mam nadzieje ze sie cos poprawi chociazby w kwestii nocnych eventow. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi