WilkuNSX Posted March 13 Share Posted March 13 Witam, nazywam sie WilkuNSX i jestem pradawnym władcą tego serwera, władałem nim niepodzielnie razem z moją ekipą wogowskich wykolejeńców długie lata, byłem niekwestionowanym królem pvp BM. Chciałbym zapytać jak gra, czy zycie na serwerze się kreci, czy duzo osób jest online i czy opłaca się wracać i znowu tutaj rządzić, pozdrawiam z tego miejsca całe CANNABIS 😍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoVe Posted December 2 Share Posted December 2 KRÓL PVP BYŁ TYLKO JEDEN -> SoVe PS gdzie jest sedes? Szukałem go po wszystkich kutrach i nigdzie go nie ma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wadafak Posted Tuesday at 07:22 PM Share Posted Tuesday at 07:22 PM co to za banda nobow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wadafak Posted Friday at 11:41 PM Share Posted Friday at 11:41 PM W dniu 2.12.2024 o 22:30, SoVe napisał(a): KRÓL PVP BYŁ TYLKO JEDEN -> SoVe PS gdzie jest sedes? Szukałem go po wszystkich kutrach i nigdzie go nie ma! prezes mowi ze jestes zwykly partacz i nic nie potrafisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts