Rasmey Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 (edited) Plasma ball-nie zawszę się pojawia proponuje w takim razie zmniejszyć cd do 2 sekund buff z archangel staffa=nie działa taki sam dmg bez jak z buffem skill haste nieprzydatny na serverze gdzie są maxy chyba że dałoby radę przebić barrierę attack speedu proponuje do itemów SM(awe i blue eye) dopisać rune wizarda Edited April 20, 2019 by Rasmey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Glory Posted April 21, 2019 Administrator Share Posted April 21, 2019 Wtedy plasma ball musialby bic sporo mniej ten skill nie jest do pvp raczej, to dodatek, specjalnie go tak ustawilem zeby byn fun. Poczekajmy moze naprawia. Tylko podeslij mi na pm ta wiadomosc co do nich napisales i film, moze szybciej bedzie jak ja to zraportuje jako ich klient. RW nie ma itemow awe i blue wiec czemu mam je dopisac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts