Lajkonik Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam, nigdzie nie znalazłem więc piszę tutaj, czy jest gdzieś lista konkretnych itemów na które mogę wymienić gold creditsy? Jak dobrze rozumiem, gold creditsy dostępne są za donate a silver(?) creditsy są dostępne jako nagrody w grze? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPL Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Cytat czy jest gdzieś lista konkretnych itemów na które mogę wymienić gold creditsy? https://warofglory.pl/market lub kupno Vipa/ukrycie eq/wymiana na zwykłe crdy/wc. Cytat Jak dobrze rozumiem, gold creditsy dostępne są za donate a silver(?) creditsy są dostępne jako nagrody w grze? Gold kredyty tylko za donate. Zwykle kredyty dostaję się za GR/Vote/sprzedaż itemów na markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachilles Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Czyli nie ma już tak jak kiedyś, że dostawało się kredyty za gr i można było kupić wingi 3lvl fo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajkonik Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 5 godzin temu, FunnyPL napisał: https://warofglory.pl/market lub kupno Vipa/ukrycie eq/wymiana na zwykłe crdy/wc. Gold kredyty tylko za donate. Zwykle kredyty dostaję się za GR/Vote/sprzedaż itemów na markecie. a co można zrobić ze zwykłymi kredytami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Mozesz kupowac na markecie, wymieniac na Wcoiny. Goldy daja tylko dodatkowo mozliwosc zakupu gold vipa, taka jest ich przewaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajkonik Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Rozumiem, dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi