awxw1211 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam, przychodzę z propozycją dodania większej ilości spotów, na Arenie jest cały czas full. Gram głownie na Vipie, ale domyślam się że na innych subach jest to samo, patrząc na ilość online. Z tego co udało Mi się ustalić, to nie można dodać spotów z mobami 120 + LVL, nigdzie indziej niz na arenie, więc może dobrym pomysłem będzie podmiana kilku spotów na moby 120 +Lvl ? w celu dropu box of wings ? Aktulanie kilku dzbanów, siedzi po 24/7 na tych spotach, więc 90 % ludzi nie jest w stanie dropić tych boxów. ( może wprowadzić jakiś system DC dla ludzi którzy są Online powyżej np. 5 godzin ? żeby robił się z automatu reconnect, ale żeby postać już nie grała na bocie - oczywiście o ile jest coś takiego możliwe) . Dodanie kilku spotów na Karutan, Icarus, może jakieś mocne moby na Aida2. Licze na więcej propozycji od graczy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegetax Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Niby jest to dobry pomysł. Na razie jedyne co możesz zrobić to ksuć takim osobom, ponieważ nie jest to zabrionione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Mozna dodac moby 120lvl + na inne mapy nie jest to problem, tylko czy sa takie mapy na które mozna je dodac, ludzie expia na arenie glownie na drop bokow do talizmanow. Dodawanie teraz innych map z dropem talkow nie wiem czy jest dobrym pomyslem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awxw1211 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Jeśli jest taka możliwość, to podmień kilka spotów na Arenie zeby było więcej możliwosci dropu bokow do talizmanów, a na innych mapach dodaj po prostu kilka spotow z mocnymi mobami do expienia. Taka moja sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turturen Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 albo dorzucic pare spotow poza klatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Dodalismy spoty na Aidzie i Aidzie2 takie lepsze questowe jest ich 10 sztuk. Dodatkowo dodalismy drop talkow z kazdego moba na arenie nie ma juz limitu ze od 120lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awxw1211 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Dzieki szefo, lece szukać spotów pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi