Intricate Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Hej, chciałem się zapytać o ograniczenia jakie są wprowadzone w ustawieniach pvp/pvm. Zauważyłem, że skill ograniczony jest do 500% , a jak się ma sprawa z resztą opcji? REF tak jak był na poprzedniej edycji? Co działa, a co nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 11 Maja 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ciezko mi opisac jakie sa ograniczenia, Reflect jest ograniczony do 20%, wylaczone zostalo bicie SMa na teleporcie. Wiadomo przeliczniki postaci sa zmienione i dostosowane, ale nie sadze ze sa to na tyle istotne dane zeby je przeliczac. Zawsze mozna wszystko sprawdzic pod C i pod Advanced Stats rozwijajac plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi