Dgagov Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Już drugi raz zdarzyło mi się dostać tymczasowa blokadę prze "MU HACK PROTECTOR" bez żadnego powodu. Zostawiłem grę włączoną z postacią z włączonym MU Helperem, zniknąłem na 5 min wróciłem i moje konto było tymczasowo zablokowane, po około 10 minutach zostałem odblokowany, ale jest to trochę irytujące, da się coś z tym zrobić ? Czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colt4k Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Moze podrzuc screen z aktywnymi procesami, wtedy cos doradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Jezeli po pewnym czasie masz ten blad znaczy ze jakis proces co jakis czas sie odpala co powoduje konflikt. Tam pisze jaki jest blad na tym kwadraciku co wyskakuje na czerwono. Polecam tez skan programem AntiMalwareBytes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi