Daqu8 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam. Odpaliłem po raz pierwszy WoG i nie wiem dlaczego ale zamiast normalnych liter i cyfer mam same kwadraty. Ktos miał podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Znany problem ale juz nie pamiętam rozwiązania, na 100% gdzies na forum znajdziesz odpowiedź. Chyba trzeba było frameworka albo visual zaaktualizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Tak juz setki byly tego typu pytan, w folderze z gra masz folder Fonts, masz tam czcionke ArialUNI, zainstaluj ja w systemie i restart gry i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daqu8 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Dzieki wielkie. Dziala. Temat do usuniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi