Eustachy Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Po ustawieniu rozdzielczości(w luncherze) wyższej niż 1440x900 16x10 (Wide) czy to na windowed czy to na full screen gra się odpala.Po wpisaniu loginu i hasła uruchamia się panel wyboru postaci i tu jest problem.Widzę tylko powiększona 1-sza postać z listy i nic poza tym.Żadnych przycisków ,nic.Po wejściu do gry wszystko przybliżone i po otworzeniu np inventory pokazuje mi tylko kawałek okna (tak jakby zrobiło zoom a nie pokazało całości w większej rozdzielczości).Myślałęm że mam coś z sterownikami ale na S13 odpalało mi bez problemu na 1920x1080. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Glory Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Screen bez tego nie wiem co mam ci doradzic, tam masz tez kamere 3d moze masz ja wlaczone. Pokaz screena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda. Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) hm mój pomysł jest jednak zły można usunąć tą odpowiedź Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Legenda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjaa Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 to samo mam nie mogę na lapku zmienić rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eustachy Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Byłem w pracy i nie miałem jak odpisać.Zrobiłem screena i jak go odpaliłem to było wszystko widać.Coś mnie tknęło i w ustawieniach ekranu znalazłem (Win10)...Miałem ustawione "rozmiar tekstu,aplikacji i innych elementów" ustawione na 125% (możliwe że mój syn mi namieszał).Dałem na 100% i działa,wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi